Inducoat fungi acryl
-20%

Inducoat fungi acryl

2.5 lt. Wit

Omschrijving:

Waterverdunbare schimmelbestendige muurverf. Echte schimmelwering. Dat is wat Inducoat met haar Inducoat Fungi mag aanbieden. Op een toegelaten, veilige en effectieve manier - getuige de toelating ... Lees meer

Op werkdagen vóór 12 u besteld, de volgende werkdag in huis

Inhoud:

van € 72,60
€ 58,08

Waterverdunbare schimmelbestendige muurverf.

Echte schimmelwering. Dat is wat Inducoat met haar Inducoat Fungi mag aanbieden. Op een toegelaten, veilige en effectieve manier - getuige de toelating door het befaamde College Toelatingen Gewasbescherming en Biociden (CTGB) te Wageningen.

Inducoat Fungi wordt om die reden inmiddels al marktleider in Nederland beschouwd. Verplicht voorgeschreven bij woningbouwcorporaties, ziekenhuizen in de voedingmiddelenindustrie. Maar zeker ook geschikt voor kwetsbare mensen, die bijvoorbeeld problemen hebben met de luchtwegen. Schimmels en hun sporen kunnen veel kwaad. Inducoat Fungi helpt bij het voorkomen van deze problemen.

Aanbevolen toepassingen:
Inducoat schimmelbestendige muurverf wordt gebruikt bij zowel binnen- als buitentoepassingen op minerale
ondergronden zoals nieuw en oud metselwerk, pleisterwerk en beton, die blootgesteld zijn aan condities waaronder
schimmelgroei kan optreden. Inducoat schimmelbestendige muurverf wordt aangebracht met de kwast of de roller en
kan ook met de airless spuit aangebracht worden.

Ondergrond voorbehandeling
Beton, pleister- en metselwerk dienen minimaal 1 maand oud te zijn, voordat Inducoat Schimmelbestendige coating wordt aangebracht.
Op vers metselwerk dienen eerst met een staalborstel eventueel aanwezig cementspetters en cementresten verwijderd te worden.
Beschadigingen dienen gerepareerd te worden. Verwijder olie, vet en andere verontreinigingen door middel van hogedruk (stoom)reiniging.
Verontreinigde oppervlakken reinigen met Inducoat Cleaner. Oude, beschadigde verflagenverwijderen met schraper en staalborstel of hogedruk
water reiniging.
oreuze of krijtende oppervlakken voorstrijken met InduFix. Voor aanvang van de applicatie
dient het oppervlak schoon te zijn.
Een geringe vochtigheid van het oppervlak is mogelijk.\

Toelatingsnummer 13820N