HACCP coating, oftewel hygiënische verf, zorgt voor een veilige en schone werkomgeving. Bent u werkzaam in de voedingsindustrie? Verwerkt u fruit en groenten? Of maakt u dranken? Dan is de kans groot dat u moet voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Voor uw wanden, plafonds en vloeren gebruikt u daarvoor de HACCP coating (ook wel verf genoemd) die u bestelt bij De Verfbron. Met het meest complete aanbod aan verf, coating en benodigdheden, slaagt u hier gegarandeerd.

Een veilige en schone werkomgeving met HACCP coating

Als u in de voedingsmiddelenindustrie werkt, is het verplicht om de werkomgeving te voorzien van een HACCP coating, ofwel verf. Hiermee voorkomt u de kans op besmetting en minimaliseert u vervuiling. De naadloze coating is namelijk bestendig tegen chemicaliën, waardoor vloeistoffen en andere bestanddelen nooit door de vloer, wand of het plafond dringen.

Advies nodig over de geschikte coating? Vraag het ons!

Doordat HACCP coating (verf) verplicht is in de voedingsmiddelenindustrie, kan het lastig zijn om een geschikte coating te kiezen. Hier helpen onze verfspecialisten u graag bij. Met meer dan 50 jaar ervaring voorzien wij u van passend advies, zodat u de juiste HACCP coating aanschaft voor uw werkomgeving.

Bestel direct via onze webshop

Bestel vandaag nog de coating en de benodigdheden om te voldoen aan de HACCP eisen. Dit doet u eenvoudig via onze webshop, waarna u uw bestelling in slechts enkele dagen ontvangt. Wilt u advies over de meest geschikte coating voor uw werkplek of heeft u vragen over het bestelproces? Bel ons dan via (0113) 760 560.

Lees meer

HACCP food approved coatings

Geen producten gevonden