Dak- en gootcoatings

Dak- en gootcoatings informatie

Ontdek de veelzijdige toepassingen van dakcoating. Maak uw platte dak bijvoorbeeld waterdicht, voorzie uw dakpannen van een prachtige kleur of genereer een hogere opbrengst met zonnepanelen door een dakcoating met zonreflectie. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een passende coating in ons assortiment.

Dakcoating online bestellen voor een mooi en functioneel dak

Of u nu een dakdekker bent of een doe-het-zelver, wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten de geschikte dakcoating aan. De dakcoatings zijn onderverdeeld in vier groepen, namelijk:

Onder elk kopje vindt u dakcoatings van verschillende merken. Weet u niet welke u het beste kunt gebruiken voor uw project? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van passend advies.

Bestel eenvoudig online

Dakcoating bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! U voegt uw gekozen coating toe aan uw winkelmandje, betaalt veilig via iDEAL, MasterCard, VISA of PayPal en u ontvangt uw bestelling binnen slechts enkele dagen in huis! Bestelt u voor meer dan €50? Dan is de bezorging zelfs gratis! Wilt u meer weten over de verschillende dakcoatings? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0113) 760 560.