Vloerverven

Vloerverven informatie

Als u vloerverf gaat kopen, dan wilt u ervan verzekerd zijn dat de verf lang mee gaat en slijtvast is. In de online verfwinkel van De Verfbron, vindt u een compleet aanbod met verschillende vloerverven om uw vloer er strak uit te laten zien. Door het kopen van een kwalitatieve vloerverf zorgt u ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Breng uw vloer weer in topconditie door kwalitatieve vloerverf te kopen

Wilt u uw vloer enkel voorzien van specifieke kleur? Dat kan! Tijdens het bestellen vult u de gewenste kleurcode in, dan zorgen wij ervoor dat deze gemengd wordt door onze ervaren medewerkers. Heeft u een houten vloer? In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten vloerwax en vloervernis.

Ontdek het meest complete aanbod van Nederland

Wilt u meer dan uw vloer voorzien van een nieuwe kleur of beschermende laag? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u namelijk het meest complete verfaanbod van Nederland. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, een bepaalde toepassing of spullen om mee te verven, u vindt het bij De Verfbron.

Bestel en betaal veilig online

Heeft u de vloerverf die u wilt kopen gevonden? Bestel deze dan direct door deze toe te voegen aan uw online winkelwagen. U betaalt veilig via PayPal, iDEAL, MasterCard of VISA, waarna u uw bestelling in veel gevallen binnen enkele dagen ontvangt. Wilt u gratis verfadvies of meer informatie over het bestelproces? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0113) 760 560